П’ятниця , 19.04.2024

Степан Барна: Кожен, хто буде зловживати своїм службовим становищем – відповідатиме перед законом (ВІДЕО)

Жодна посада, ранг, політична приналежність тощо не врятують посадовця у Тернопільській області, якщо він – корупціонер. І дуже добре, що Служба безпеки України та правоохоронні органи активно працюють у напрямку виявлення порушників.

На цьому наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час теле-ефіру на каналі ТТБ.

Виявлення і притягнення до відповідальності осіб, які порушують антикорупційне законодавство – це принципова позиція голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни.

За його словами, під час робочих груп та нарад він постійно звертає на це увагу керівників силових структур області.

Як відомо, на Тернопільщині здійснюються заходи щодо боротьби з корупцією. Це питання часто звучить на засіданнях колегій Тернопільської ОДА, на яких присутні керівники силових і правоохоронних структур області. Водночас, чи не щотижня у мас-медіа з’являться інформація про чергового затриманого корупціонера.

«Ці затримання є свідченням змін. Якщо виявлено корупціонера – він відповідатиме перед законом. Мені приємно, що сьогодні є такі зміни, і вкотре наголошую: кожен, хто буде намагатися зловживати своїм службовим становищем, сидітиме в тюрмі. Це принципова позиція, – підкреслює Степан Барна. – Я сьогодні вітаю правоохоронні органи, які долають внутрішнє зло, що має місце в Тернопільській області. Дуже важливо, щоб ми й надалі робили кроки щодо боротьби з корупцією. Винятків немає ні для депутатів, ні для прокурорів, ні для військових, ні для посадовців органів місцевого самоврядування».

Нагадаємо, програма «Акценти тижня зі Степаном Барною» виходить щочетверга на каналі ТТБ о 18:30 год.