П’ятниця , 19.04.2024

Тернопільська поліція розшукує тих, хто вночі познущався над автомобілями

Вранці, 13 березня, до тернопільських правоохоронців звернулися жителі кількох багатоповерхівок, що розташовані на масиві “Сонячний”, а саме: на вул. Київська, 15 Квітня, Братів Бойчуків.

Тернополяни повідомили, що вночі невідомі особи розфарбували нецензурними словами їхні автомобілі. За вказаними адресами виїхала слідчо-оперативна група.

На місці події з’ясувалося, що не усі потерпілі звернулися до поліції, дехто із власників пошкоджених автівок до приїзду правоохоронці самостійно змив фарбу.

Поліцейські зафіксували правопорушення й відкрили за даним фактом кримінальне провадження за статтею 296 Кримінального кодексу – хуліганство, повідомляють у секторі комунікацій Тернопільського обласного управління Національної поліції.

– Встановлено, що написи на автівках зроблено аерозольною фарбою з балончика, – розповів начальник Тернопільського відділу поліції Сергій Гаврилюк. – На даний час вживаємо заходів для встановлення осіб, які скоїли ці хуліганські дії, вилучаємо відео з камер спостереження, опитуємо громадян.