Середа , 24.04.2024

Тернопільський забудовник повернувся з Києва і розповів про обшуки в своєму помешканні

Директор тернопільської будівельної компанії “Креаторбуд” Ігор Гуда уже повернувся з Києва та розповів у соціальних мережах про ранковий обшук у своєму помешканні.

Ігор Гуда

Ігор Гуда повідомив, що усю документацію, яка цікавила правоохоронців, було їм надано на офісі фірми після дев’ятої години ранку. Водночас забудовник висловив розчарування методами роботи правоохоронних органів, які прийшли з обшуком о сьомій годині ранку.

“Я вже в Тернополі. З дітьми та дружиною все добре, вони пережили емоційний шок. Не можу зрозуміти, чому документи по підприємству в мене шукали у домашніх речах о 7-ій ранку.

Неодноразово у нас на підприємстві бували перевірки. Креатор Буд завжди співпрацювала з правоохоронними органами і надавала всі необхідні документи. Документи, якими цікавилась поліція, були на офісі підприємства і ми сьогодні їх передали після дев’ятої години ранку, коли офіс відкрився.

Ще раз підкреслюю, що це не ті методи, які мають використовувати правоохоронці в цивілізованій правовій країні. Всім дякую за підтримку”. – написав Ігор Гуда на своїй сторінці у Фейсбуці.