Субота , 20.04.2024

Київські правоохоронці влаштували “маски-шоу” у міграційній службі Тернополя

Вісім чоловік у камуфляжній формі та масках сьогодні після обіду увірвалися в приміщення міграційної служби Тернополя.

Черговий обшук в одній із установ Тернополя сьогодні провели працівники столичної поліції.

Повідомлення про те, що в міграційній службі проводять обшук, в редакцію “20 хвилин” надійшло 6 квітня близько 16.35.

– До міграційної служби близько 16.30 зарвалось близько восьми чоловік в формі та масках, – повідомили в редакцію “20 хвилин”. – Вочевидь, для проведення обшуку. Вони оперативно розійшлись по кабінетах. Ймовірно, що це люди з Головного слідчого управління Нацполіції.

Станом на 16.50 в приміщенні управління ДМС в Тернопільській області журналіст побачила зачинені кабінети на кожному поверсі. В коридорах нікого, окрім одного відвідувача не було. За замкнутими дверима було чутно розмови та шелест паперу.

– Я сиджу тут десь годину, всі кабінети зачинені, – розповів відвідувач, який очікував під зачиненим кабінетом. – Час від часу з кабінетів виходять люди в цивільному. Людей в масках не бачив, але шум на другому поверсі був.

Журналіст постукала у кожні двері. За кілька хвилин з одного кабінету вийшов чоловік, подивився, хто у коридорі і відразу замкнув двері, навіть не почувши запитання журналіста. Близько 17.00 з одного із кабінетів вийшли чоловік з пакетом та жінка. Обоє в цивільному. На запитання журналіста, чому замкнуті усі двері та коли служба відновить свою роботу, мовляв, відвідувачі чекають, не відреагували. Вони просто пройшли повз і вийшли з управління.  В прес-службі управління наразі інформацію щодо перевірки з Києва не підтверджують і не спростовують.