Четвер , 28.03.2024

Тернополянин знає, як дешевше зробити ідеальні дороги на десятки років

Потрібно наші дороги міняти з “савдеповських ” Асфальтно-Бетонних на Цементно-Бетонні .У нас в Україні один з самих найпотужніших цементних заводів у Європі. Про це написав у петиції тернополянин Олег.

“Шанові Тернополяни.

Бетонна обізна у Львові прослужила Україні 40 років, аж поки до Євро 2012 її не перекрили асфальтом. 40 років вона прослужила практично без ремонту Україна будує неефективні асфальтно-бітумні дороги. Термін служби їх 10-12 років а на справді 4-6 років. Ви усі можите переконатися проїхавшись центром нашого міста та вулицею Шептицького і згадайте скільки часу пройшло від Їхнього капітального ремонту.

Потрібно наші дороги міняти з “савдеповських ” Асфальтно-Бетонних на Цементно-Бетонні. У нас в Україні один з самих найпотужніших цементних заводів у Європі. Тим більше з кожним роком той імпортний Бітум гірше і гірше, а ціна все більша і більша. І наші дороги в Тернополі будуть служити гарантовано 25-35 років. Дані матеріали дозволять уникнути щорічних ремонтів деформованного покриття та зекономити бюджет міста Тернопіль . Та вже скільки можна їздити по тих ямах і платити Росії за той бітум неякісний. Сировини для цементу в нас дуже багато, то треба виходити з ситуації і троха економити розумно кошти наші, а не “кормити” нас ямковими ремонтами”, – написав пан Олег.