Четвер , 28.03.2024

Перший заступник прокурора Тернопільщини “тиснеться” з сім’єю в однокімнатній квартирі

Перший заступник прокурора Тернопільської області Микола Голомша з дружиною та донькою «тиснуться» на 18 кв. м у Тернополі.

Принаймні, так вказано в інформації про реєстрацію місця проживання.

Так, згідно із задекларованим першим заступником обласного прокурора, він є власником земельної ділянки площею 800 кв. м у селі Лозова Тернопільського району та земельної ділянки площею 1100 кв. м у Верховині Верховинського району Івано-Франківської області. Дружина прокурора володіє земельною ділянкою площею 1190 кв. м у селі Біла Тернопільського району.

Власної автівки у Миколи Голомші немає, а от його дружина їздить на автомобілі «Mitsubishi Outlander», вартістю 200 тис. грн.

Доходи за 2016 рік, які отримала сім’я Голомшів, склали майже півмільйона гривень, з яких перший заступник обласного прокурора отримав 491 тис. 905 грн.: 124 тис. 636 грн. – зарплата за місцем роботи у Генеральній прокуратурі України, 147 тис. 269 грн. – зарплата, отримана в прокуратурі Тернопільської області, 220 тисяч гривень – дохід від відчуження рухомого майна. Решта три тисячі гривень гонорару та 75 грн. державної та соціальної матеріальної допомоги – доходи його дружини.

Джерело: Галас

One comment

  1. tatysho-vasya

    Є підстава збирати мзду. 🙂 Або шукати номер (краще – “люкс”) в готелі. Ну, а “бідній” дружині прийдеться пересісти на “престижно-статусний” “Запор”- що там яка “міцубіся”! Noblesse oblige! 🙂

    – Бідують інші прокурори!
    – І не кажіть, пане прокураторе Понтій!