Четвер , 18.04.2024

У Тернополі вночі в дворі викрали автомобіль (ВІДЕО)

Незаконне заволодіння автотранспортом тернопільські поліцейські інкримінують 28-річному мешканцю обласного центру. Молодий чоловік  спокусився на старенький «ВАЗ 2003».

Близько третьої години ночі повідомлення до поліцейських надійшло від власника транспортного засобу. Тернополянин заявив, що невідома особа викрала його автомобіль, який знаходився у дворі багатоповерхівки.

Оперативними заходами поліцейські розшукали авто злодія. Викрадача  транспорту спинили патрульні поліцейські за порушення правил дорожнього руху, а при перевірці документів виявилося що водій керує чужим авто. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалося, криміналу передувало розпиття алкогольних напоїв. Тернополянин повертався напідпитку додому і помітив у дворі жигулі. З собою мав ключі від власної автівки і ними вдалося відчинити чужу. Хотів доїхати додому, однак не вдалося. Тепер відповідатиме за крадіжку чужого транспортного засобу.

Кримінальне провадження розпочато за частиною першою статті 289 ККУ. Проводиться досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації НП Тернопільської області.