П’ятниця , 29.03.2024

Голова Тернопільської ОДА продовжує контролювати ремонт стратегічної траси М-19

Днями голова Тернопільської ОДА Степан Барна знову виїжджав на дорогу «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече», аби пересвідчитися, що роботи ведуться без відхилень від графіку та якісно.

«Враховуючи те, що сьогодні умови значно покращилися, нам вдається добре попрацювати в напрямку реалізації проекту щодо будівництва дороги у напрямку Тернопіль-Дубно. Ця ділянка дороги є однією із найдовших на території області й однією із найбільш важливих.

Щонайменше 17 тисяч одиниць транспортних засобів проходить за добу по цій дорозі. Саме тому ми поставили собі за мету у найближчому часі близько 120 мільйонів гривень скерувати на ремонт М-19.

Загальна ж вартість проекту – до межі з Рівненською областю, оцінюється приблизно у 500 мільйонів гривень. Тому сьогодні кожен світловий день має бути використано максимально ефективно, щоб досягти поставленої цілі», – зазначив Степан Барна під час огляду автошляху.

Голова Тернопільської ОДА відзначив, що наразі повністю задоволений перебігом виконання робіт. «Було здійснено холодний ресайклінг, встановлено два шари покриття.

Зокрема, перший шар – це 9 см асфальтобетону, котрий створює основу для того, щоб дорога була якісною і близько п’яти років ми вже не поверталися до ремонту цієї дороги.

Саме це і є основою, якщо говоримо про ефективну реалізацію проекту. Зараз закликаю всіх долучатися до контролю якості виконання ремонту дороги. Дуже важливо, щоб ця робота відповідала технічним та кліматичним вимогам», – додав Степан Барна.