П’ятниця , 19.04.2024

Знайшовся водій, який у Тернополі скоїв резонансну “ректорську” аварію

Правоохоронці продовжують розслідувати обставини дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася у Тернополі минулого тижня.

Працівники поліції продовжують встановлювати причину та винуватців дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилася у селі Велика Березовиця 3 травня близько 20:00. Там зіткнулися автомобілі Opel та Land Rover.

За попередньою інформацією, водій позашляховика виїжджав з другорядної дороги на головну, не переконався у безпеці руху та врізався у легківку. Після удару джип не зупинився, а продовжив рух. Спинився за кілька кілометрів.

На момент прибуття на місце автопригоди поліцейських, водіїв уже не було ні в автомобілі Land Rover, ні в Opel. Проте слідчі встановили власників авто.

Opel належить жителю села Петриків Тернопільського району, а Land Rover зареєстрований на мешканця обласного центру. До поліції прийшов син власника позашляховика і заявив, що на момент ДТП саме він перебував за кермом автівки.

На сьогодні перед законом відповідатимуть обидвоє водіїв. На водія Opel склали протокол відповідно до статті 122 КУпАП – залишення місця дорожньо-транспортної пригоди. Справа передана до суду.

Відповідатиме за цією ж статтею і кермувальник іншого транспорту. Окрім цього, водія позашляховика звинувачують ще й у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів відповідно до статті 124 КУпАП.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за кермом позашляховика Land Rover перебував ректор Тернопільського національного економічного університету Андрій Крисоватий.