П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі водій маршрутки травмував трирічну дитину (ФОТО)

Через порушення правил безпеки водієм тернопільської маршрутки трирічний хлопчик отримав травму голови.

Як пише «20 хвилин», водій прищемив дитині голову.

Така ситуація трапилась з 3-річним сином тернополянки Тетяни Питель у 19-й маршрутці 8 травня. З хлопчиком все гаразд, якщо не враховувати слід від дверей на його голові та переляку. Мама скаржитиметься в управління транспорту.

– Ми сідали в 19-ту маршрутку на зупинці на вулиці Мазепи, – розповідає Тетяна Питель. – Це було 8 травня близько 19.20. Коли водій закривав двері, то моя дитина якраз ставала на сходинку і їй притиснуло голову. Люди почали кричати і тоді водій відкрив двері, навіть не звернувши увагу на те, що трапилось.

Коли жінка вийшла з маршрутки і почала фотографувати реєстраційний знак маршрутки, то водій почав кричати, чому це вона з дитиною в маршрутку заходить повільно.

– Я йому кажу, як помалу? Люди тільки вийшли і ми відразу зайшли, – продовжує жінка. – Він почав “псіхувати”.  Може і пʼяний був. Я сказала, що напишу на нього скаргу , а він так відповів, що та скарга його не лякає. Навіть не вибачився.  Вдома, коли хлопчик скинув шапку, жінка побачила на голові відбиток від дверей.

До лікаря ми не звертались, бо син казав, що його не болить, – каже жінка. – Але був дуже переляканим, цілу ніч майже не спав. Я в шоці, як взагалі таких водіїв можна пускати за кермо. Вони можуть покалічити. Добре, що нічого гіршого не було.  Пані Тетяна каже, що обовʼязково напише скаргу в управління транспорту, комунікацій та звʼязку міської ради. Коментар щодо цієї ситуації від начальника управління Ігора Мединського ми опублікуємо, як тільки його отримаємо.