П’ятниця , 29.03.2024

У Тернополі судитимуть дуже азартного підприємця

За організацію грального бізнесу у Тернополі судитимуть місцевого жителя.

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом).

Розслідуванням встановлено, що впродовж листопада – грудня 2016 року тернополянин організував роботу 2 закладів по наданню послуг грального бізнесу у м. Тернополі по вул. Мазепи та просп.Злуки.

У грудні 2016 року їх діяльність припинили правоохоронці. Під час обшуків у ігрових залах вилучено 45 комп‘ютерів, 2 термінали, понад 75 тис. грн. – суму одноденного заробітку закладів, повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

У прокуратурі нагадують, що згідно чинного законодавства, кримінальному переслідуванню піддаються не лише організатори грального бізнесу, а й особи, які сприяли такій діяльності (адміністратори, охоронці, круп’є тощо). Тож застерігаємо тернополян від працевлаштування у подібного роду закладах.

Довідково: санкція статті, інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу від десяти тисяч до сорока  тисяч   неподатковуваних мінімумів доходів громадян.