П’ятниця , 19.04.2024

У тернопільських школярів сьогодні свято. Фоторепортаж з останнього дзвоника

Останній дзвоник пролунав сьогодні, 26 травня у тернопільських школах. Випускники прощалися зі своїми школами та вчителями. А молодші школярі з вже з нетерпінням чекають літніх канікул.

Журналісти «20 хвилин» побували у школах у різних мікрорайонах міста. У одних школах дзвоник вже завершився, у інших ще триває. Як проходило свято, дивіться у нашому фоторепортажі.

А також шукайте своїх дітей на фото. Інформація буде оновлюватися.

Школа №5
Останній дзвоник у школі № 5 розпочався о 9.00. На урочисту лінійку зібралися вчителі, батьки та школярі з квітами. Випускникам, які які виходили колоною на шкільне подвір’я діти посипали дорогу пелюстками троянд.

 

Школа №19

На останній дзвоник учні школи №19 прийшли у вишиванках. Випускники у шкільних формах та білих фартушках. Дітей благословив священик. Урочистості розпочалися о 10.00 і ще тривають.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Школа №11 На свято у школу № 11 завітали міський голова Сергій Надал та начальник міського управління освіти Ольга Похиляк. Тут також виступив духовий оркестр 44-ї артилерійської бригади.

Школа №6

Учні 1-7 класів школи № 6 відсвяткували перший дзвоник о 9.00 на майданчику перед школою. Учні 8-11 класів зібралися на урочисту лінійку в 11.00 на майданчику перед пристанню у парку Шевченка. До речі, директор школи Олександр Остапчук зробив випускникам оригінальний подарунок – декілька каченят.