Четвер , 28.03.2024

Жорстокі підлітки у Тернополі: дві старші дівчини побили двох неповнолітніх сестер

Не припиняє дивувати жорстокість сучасних підлітків, а особливо дівчаток. В Інтернет-виданнях раз-по-раз з’являються повідомлення про розбірки між школярками. Юні представниці слабкої статі у часто жорстокості не поступаються своїм одноліткам хлопцям.

Нещодавно неприємно відзначилися дві 19-річні тернополянки. Побачивши на вулиці знайомих дівчат, сестер 17-ти та 15-ти років, згадали їм давню образу. Старші скористалися своєю фізичною перевагою й нанесли школярками кілька ударів по обличчю. На щастя, обійшлося без серйозний травм. У сестер діагностували травми носи та гематоми обличчі.

Поліцейські вже знайшли та поспілкувались з кривдницями. Ушкодження, які вони спричинили своїм жертвам, кваліфікували як легкі, відтак правоохоронці відкрили кримінальне провадження з відповідною кваліфікацією – частина 1 стаття 125 Кримінального кодексу України.

2 коментарі

  1. все-таки в 19 рокiв вже дорослi дiвки i соромно битися. як пiдлiткам-хулiганам. До чого вже дiйшли. просто страх Божий. А церкви на кожнiй вулицi будуються i греко-католики безпереривним походом ходять хресними ходами. Тiльки результати вcе гiршi. нiж коли церкви були 3-4 на все мiсто i хреснi ходи були за церковною огорожею. А греко-католики були забороненi. як ворожа церква.

  2. Проблема хіба в тому, яка церква правильна і до якої Ви хочете закликати? Люди можуть в церкві службу на колінах відстояти, а вийшовши за її двері, проклинати страшними словами… Виховання починається в сім’ї, в суспільстві і церкві також, а насильство і жорстокість є від того, що з ним не борються.