П’ятниця , 29.03.2024

Відомий американський журнал написав про художника з Тернопільщини

Відомий американський журнал «Network» написав статтю про художника з Бережан Олега Шупляка. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Додавши посилання на статтю й фото із статтею в журналі, Олег Шупляк написав: «Обкладинки і стаття свіжого журналу «Network» (США, наклад 35 000 екз.)».

Це не може не тішити, адже, як пишуть його друзі та знайомі у коментарях, «справжні таланти – це надбання людства, і про їх творчість має знати широкий загал».

При цьому додають, що твори пана Олега просто неймовірні і завдяки його таланту не лише його картини, а разом з ними й вся Україна крокує по планеті.

«Дякую за вашу прославу України у світі. Все нові материки пізнають прекрасні картини Олега Шупляка, а через них Україну», – йдеться у коментарях.

Нагадаємо, Олег Шупляк входить до Спілки художників України, бере участь і влаштовує власні виставки в Україні та за її межами. Він неодноразово демонстрував свої роботи за кордоном: у Великобританії, Росії, Японії, Кореї, США, Данії тощо. Та, навіть здобувши світове визнання, він продовжує створювати свої шедеври  на старенькому горищі у Бережанах, де мешкає, пише “Галас”.

Олег Шупляк малює у стилі оптичні ілюзії, яка найбільш привертає увагу, а також творить у більш класичних жанрах – асоціативного символізму, абстракціонізму, сюрреалізму; займається реставрацією та церковним розписом.