П’ятниця , 29.03.2024

Підприємці Тернопільщини констатують «потепління» у відносинах з владою

Одне з основних завдань Тернопільської обласної державної адміністрації – налагодження комунікації з підприємцями краю.

Віталій КовальчукПро це наголосив голова Тернопільської ОДА Степан Барна під час зустрічі у форматі двосторонньої дискусії «Бізнес та влада: ефективний діалог заради розвитку підприємництва та торгівлі».

Про те, що під керівництвом теперішнього голови Тернопільської ОДА Степана Барни помітні позитивні зміни, зазначає у коментарі місцевій пресі й голова правління ПрАТ Тернопільський молокозавод Віталій Ковальчук (на фото).

«У Тернопільській області влада почала допомагати бізнесу – це дуже позитивний імпульс. Особливо в останній період проводиться багато зустрічей для того, щоб налагодити діалог та визначити напрямки роботи. Влада організовує форуми, які допомагають підприємцям шукати для себе нові можливості», – зазначає Віталій Ковальчук.

Нагадаємо, нещодавно Тернопільщина приймала представників з 25-ти країн світу на Міжнародному форумі «Тернопільщина Invest – 2017». Це одна з найбільш очікуваних подій у секторі економіки краю, яка дозволяє максимально широко представити потенціал області як позитивного регіону для капіталовкладень.

Також підприємець додав, що вплив владних інституцій на бізнес тепер носить цивілізований характер без вказівок та диктування умов. Він зазначив, що діалог, який налагодився з теперішньою владою, однозначно допомагає представникам бізнесу.

Довідково: ПрАТ «Тернопільський молокозавод» – один з потужних виробників продукції на Тернопільщині. Головною конкурентною відмінністю є виготовлення натуральних молочних продуктів без застосування немолочних домішок та консервантів.