П’ятниця , 19.04.2024

Кубок голови ОДА з міні-футболу приурочили Дню Конституції (ФОТО)

Сьомий рік поспіль за Кубок голови Тернопільської ОДА з міні-футболу змагаються команди, у складі яких держслужбовці, силовики, військові, працівники органів місцевого самоврядування.

Цьогоріч у турнірі, присвяченому Дню Конституції, участь взяли 12 команд. Змагання відбуваються на території ТНЕУ.

«Мені приємно сьогодні вас усіх бачити на полі, і дякую кожному за участь у цьому спортивному святі, яке ми присвячуємо Дню Конституції. Найважливіше для нас – це той понад десятитисячний колектив чоловіків та жінок, які працюють в органах державної влади, служать народу України і Тернопіллю, захищаючи територіальну цілісність, пильнуючи правопорядок в області, якісумлінно виконують свої професійні обов’язки у різних структурах та комунальних підприємствах нашого краю.

Думаю, подібні змагання нам варто буде проводити частіше, щоб у кожного із нас з’являлася додаткова нагода займатися спортом, тримати себе у хорошій фізичній формі, тренувати свою внутрішню волю. Принциповим результатом сьогоднішнього Кубку для мене є лиш те, щоб за переможцем тягнулися інші. Участь кожного із вас сьогодні у змаганнях доводить вміння нашої Тернопільщини працювати командно», – зазначив у вітальному слові до учасників Степан Барна, голова Тернопільської ОДА.

Барна і Богомол

Як повідомили організатори турніру, нагороду традиційно отримає команда-переможець, яка стане володарем«Кубку голови ОДА-2017» та призери – команди, які посядуть друге і третє місця. Водночас цьогоріч будуть визначені також і «Кращий гравець», «Кращий захисник», «Кращий бомбардир», «Кращий воротар».

«Від Федерації футболу України в Тернопільській області, яка забезпечує суддівську підтримку,також будуть вручені м’ячі командам-призерам. І новинкою змагань стане ще одна почесна відзнака «За волю до перемоги». Тож, впевнений, що учасники проявлять сої кращі вміння, і що особливо важливо як на полі, так і в щоденній роботі – командний дух», – зазначив Віктор Мацикур, начальник управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА.

Кубок голови ОДА

Нагадаємо, попередній Кубок виграла команда Головного управління державної казначейської служби у Тернопільській області. Хто стане переможцем сьогодні – дізнаємося згодом.

Команди-учасники «Кубок голови Тернопільської ОДА-2017»:

  1. Тернопільська ОДА,
  2. Головне управління державної казначейської служби,
  3. в/ч 3002 Національної гвардії України,
  4. Управління патрульної поліції м. Тернополя,
  5. Головне управління Національної поліції у Тернопільській області,
  6. Управління ДСНС у Тернопільській області,
  7. Тернопільська міська рада,
  8. Тернопільська митниця ДФС,
  9. команда працівників соціальної сфери,
  10. Головне управління ДФС у Тернопільській області,
  11. «Нотаріат Тернопілля»,
  12. КП «Тернопільводоканал».