П’ятниця , 29.03.2024

Мережу підірвала новина про те, що робили пари на набережній у Тернополі (ВІДЕО)

Танцювальний проект студії “Social Dance Club” викликав хвилю відгуків серед тернополян. Місцеві жителі танцювали просто неба.

Відео у Фейсбуці оприлюднила тернополянка Марина Орап.

Менш ніж за тиждень воно назбирало майже 30 тисяч переглядів, понад 500 лайків та 300 поширень.

– Я, чесно кажучи, дещо здивована такою увагою до цього відео – для мене це було несподіванкою, – коментує “20 хвилин” Марина Орап. – Я була випадковою перехожою – просто гуляли з донькою парком, почули музику на острівці, пішли подивитись. Від побаченого емоції у мене були лише позитивні – ніжність, пристрасть, романтика, радість… Я б теж хотіла так танцювати, якби мала можливість навчитись. Тому, думаю, слід популяризувати танцювальні групи для людей різного віку.

Організували танці на “Острівку кохання” студія  танців “Social Dance Club”.

– Ми були здивовані такій кількості переглядів – приємно, коли люди оцінюють те, в що ти вкладаєш душу, – каже Тарас Зелінський. – Такі вечори просто неба ми організовуємо вже три роки. Навчаємо переважно запальних латиноамериканських танців: сальса, бачата, кізомба, бразильського зуку. Навчитися, насправді, не складно – головне бажання. Танці роблять людей розкутішими, вільнішими та щасливішими.

Такі танцювальні вечори та майстер-класи просто неба  організовують безкоштовно – до танцю може приєднатись кожен охочий. Проводять такі заходи час від часу на вихідні.  Про час і місце заздалегідь повідомляють у групі в Фейсбуці “Social Dance Club”.

 

Джерело: “20 хвилин”.