Субота , 20.04.2024

У Тернополі лікарі не змогли врятувати 19-річну дівчину, яка потрапила в аварію

Дівчина померла 14 червня. Два дні лікарі намагалися врятувати їй життя. Однак травми, які вона отримала під час аварії, виявилися надто серйозними.

Травмована дівчина була пасажиркою іномарки та прожила після аварії дві доби.

Нагадаємо, неподалік аеропорту Renault врізалось в дерево. Аварія з потерпілими трапилась в передмісті Тернополя 11 червня, близько 21.30.

Загалом в цій ДТП травмовано четверо пасажирів іномарки, – повідомив старший слідчий тернопільського районного відділення поліції Максим Богуцький.

З них один хлопець, 1999 р.н. і троє дівчат – 1998 р.н. За життя Насті понад дві доби боролись медики. При поступленні у дівчини діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, закритий перелом стегнової кістки. Проте 14 червня дівчини не стало. Як стало нам відомо, Настя навчалась в одному з львівських вузів. Спеціалізувалась на іноземних мовах. На вихідні приїхала додому, у Тернопіль. В той вечір компанія молодих людей їздила відпочивати та фотографуватись у передмістя Тернополя, поблизу Смиківців. Коли повертались додому, водій іномарки не впорався з керуванням – авто врізалось в дерево.

За попередніми даними, водій був тверезим, – повідомив Максим Богуцький.

– У нього відібрані взірці для експертизи. Водію 18 років. В аварії він не постраждав. Аби з’ясувати причини ДТП, призначили ряд експертиз, каже слідчий. Тим часом у лікарні ще залишаються двоє травмованих дівчат і вже дають свідчення. Травмований хлопець лікується амбулаторно. У нього порвані зв’язки на нозі. Одна з травмованих дівчат перебуває в обласній лікарні, – каже слідчий. – У неї  політравма, закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки і живота, а також поламана нога в кількох місцях. Її стан медики оцінюють, як важкий. Проте запевняють: загрози життю дівчини немає. Ще в однієї з потерпілих переломи ребер.

На місці події висували припущення, ніби водій вантажівки підрізав іномарку, після чого ту занесло. Чи була справді вантажівка, слідчі не знають. Проте не відкидають такої версії. За іншою версією, водій «Рено» просто перевищив швидкість.

Аби з’ясувати всі обставини ДТП, слідчі просять відгукнутись свідків та очевидців ДТП. Телефонуйте: 096 14 33 571 або 102.

Джерело: “20 хвилин”