Четвер , 28.03.2024

Фальшиві банкіри забрали у тернополянки сім тисяч гривень

На гачок шахраїв потрапила ще одна місцева жителька. Аферисти забрали в неї сім тисяч гривень.

Жителька обласного центру повірила невідомому і, як наслідок стала черговою жертвою шахрая. З заявою про подію звернулась до працівників Тернопільського відділу поліції.

Як розповіла потерпіла, до неї зателефонував невідомий та представився менеджером фінансової установи. Чоловік увійшов в довіру і під приводом надання певних послуг дізнався персональні дані власниці рахунку. Жінка повідомила абсолютно все: реквізити, пін-код, який прийшов їй на мобільний телефон. Тернополянка зрозуміла, що потерпіла від рук афериста, коли прийшло смс-повідомлення про успішне зняття готівки 6772 гривень. За допомогою потерпіла звернулась до поліцейських.

Відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайства.

Правоохоронці нагадують мешканцям Тернопілля, не вірити особам, які вам телефонують. Ніколи, ні за яких обставин, не повідомляйте особисту інформацію невідомим. Пам’ятайте, працівники банківських установ не будуть телефонувати та дізнаватися ваші персональні дані.

Якщо ж пролунав дзвінок або ж надійшло смс-повідомлення – найкраще дізнатися більш детальну інформацію у найближчому відділенні банку.