Середа , 24.04.2024

Шик та блиск тернопільського параду випускників (ФОТО)

У суботу, 24 червня, тернопільські випускники пройшли центральними вулицями міста.

Тернопіль випускнийЦьогоріч парад традиційно розпочався від Надставної церкви до центрального стадіону, відбулася урочиста частину, яку завершив виступ гурту « Тартак», пише сайт “Тернополяни”.

Традиційний парад випускників розпочався біля Надставної церкви. Попереду всіх йшов начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Олександр Смик.

За ним –  тернопільський муніципальний духовий оркестр «Орекстра Волі» ПК «Березіль». Далі ансамбль мажореток «Кралі Ві» Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №24. Перед медалістами, традиційно, йшли представники влади міста і області.

Урочисту частину свята розпочав міський голова Сергій Надал, привітавши випускників із закінченням школи:

«Сьогодні великий святковий день для нашого міста. В першу чергу, це ваше свято, шановні випускники. Зараз ви робите черговий крок у доросле, самостійне, непросте, але дуже цікаве життя. Попереду Вас чекають нові здобутки, знання, знайомства. Бажаю Вам успіху! Бо якщо ви будете успішними – успішним буде наше місто, наша країна! Також хочу привітати батьків випускників і подякувати за Вашу любов, терпіння та підтримку дітей. Не бійтеся відпускати їх у доросле життя! Повірте, вони впораються. Вітаю усіх присутніх, зі святом випускника та бажаю гарно відсвяткувати.»

Заступник начальника управління освіти і науки тернопільської обласної адміністрації Анна Зварич приєдналася до привітань: «11 років навчання та отримання атестатів – це перший підсумок Ваших зусиль. Не бійтеся вступати у боротьбу з труднощами! В добру путь, дорогі випускники!»

Згодом представники влади міста та області відзначили срібних та золотих медалістів. На завершення свята гурт « Тартак» зіграв для випускників найкращі композиції.