П’ятниця , 29.03.2024

Одне з сіл Тернопільщини потрапило у 20-тку кращих в Україні

Стартував фінал Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017».

Серед 20 кращих сіл, які обрали експерти, – село Скорики Підволочиського району Тернопільської області.

Он-лайн голосування триватиме до 16 серпня. Паралельно з онлайн-голосуванням кожен член експертної ради оцінюватиме села-конкурсанти.

Під час підрахунку результатів бали онлайн-голосування та оцінки експертної ради буде зведено до єдиної 50-бальної шкали.

Відповідно, максимальний бал для кожного села-конкурсанта за результатами онлайн-голосування — 50, експертної ради — 50. Максимальний бал — 100. З 16 по 23 серпня редакція AgroPortal.ua зведе воєдино всі оцінки та 24 серпня на сайті AgroPortal.ua буде оголошено переможців, дату і місце нагородження.

Призовий фонд II Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» між переможцями (переможцем вважається село, а не конкретна людина, яка надіслала заявку на конкурс) буде розподілено наступним чином: перше місце — 50%, друге місце — 20%, третє місце — 10%, решту 20% від загальної суми призового фонду буде рівномірно розподілено між іншими конкурсантами.

Загальний призовий фонд становить 150 тис. грн (без урахування податків і зборів). Під призом мається на увазі сертифікат на певну суму з подальшою закупівлею для села організаторами необхідного інвентарю.

Також переможець конкурсу отримає унікальну можливість відвідати восени цього року Німеччину з метою обміну досвідом щодо розвитку державного управління та коопераційного самоврядування в Німеччині.

Крім того Посольство Франції в Україні в межах реалізації ІІ Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України 2017» надасть премію за внесок у збереження навколишнього середовища та біорізноманіття у розмірі 50 тис. грн (без урахування податків і зборів).