Четвер , 28.03.2024

Бренди наметів, на які варто звернути увагу

Настало літо, пора пікніків, канікул і заміських походів. А значить, якраз доречно потурбуватися про намет.

Намет Totem Chinook

Намет Totem Chinook

Grenka знайомить вас із топовою п’ятіркою відомих брендів. Хто із них виявиться переможцем, читайте в огляді Grenka.

ЛІДЕР ХІТ-ПАРАДУ SALEWA

Якщо не знаєте який намет вибрати, купуйте Salewa Sierra Leone 2 . Це безперечний лідер не тільки нашого огляду, але і світових рейтингів. Завдяки алюмінієвим дугам, він легкий. Дно двошарове і надійне.

PINGUIN “СІРА КОНЯЧКА”

У гонці лідерів чеський бренд зумів вирвати перемогу на українському етапі великих гонок. Вам не почулося – попит серед українських туристів перевершив усі очікування експертів! Особливість Pinguin Gemini 150 Extreme у вологостійкості, що дуже важливо в умовах нашого нестійкого клімату.

VAUDE – ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИЙ БРЕНД

Представлена модель Vaude Taurus 2P Linen хороша і для туристів, і для любителів кемпінгу. Це досягається завдяки комфортності, надійності і легкості монтажу. Німецький бренд приділяє особливу увагу безпеці навколишнього середовища і здоров’ю туриста, використовуючи винятково екологічно чисті матеріали.

MARMOT – ВМІСТИМІСТЬ ПОНАД УСЕ

У наметі Marmot Halo 6P легко вміщається 6-7 осіб. А менша компанія ризикує у ньому заблудитися. Але головне інше: він стійкий і водонепроникний, що вигідно вирізняє модель від інших наметів такого типу. Хочете вмісти мий намет – купуйте Marmot.

АБСОЛЮТНИЙ ПЕРЕМОЖЕЦЬ!

Усіх своїх іменитих конкурентів залишив далеко позаду український бренд! Намет Totem Chinook зарекомендував себе у найскладніших умовах. Альпіністи, лижники, інші любителі екстремального відпочинку відзначають її стійкість і хорошу вентиляцію.

Більш детально ви дізнаєтеся, прочитавши огляд наметів.

1484