П’ятниця , 29.03.2024

“Грань, за яку перейшли так звані експерти – це оприлюднення фото вбитої дівчинки”, – Богомол

Ряд Інтернет-ресурсів та користувачів у соціальних мережах продовжують розкручувати тему вбивства дівчинки із Вишнівця.

Зокрема, вчора оприлюднили фото вбитої дівчинки, зроблене поліцейськими із місця, де було знайдено її тіло.

Начальник Тернопільської обласної Національної поліції Олександр Богомол уже відреагував на це і пояснив, як ці фото потрапили у соціальну мережу.

“На жаль, немає поваги ні до жертви, ні до її родини. Матеріали огляду місця події були додані до клопотання про обрання запобіжного заходу захисту підозрюваного. Вони собі дозволили їх передати особам, які не мають відношення до процесу, а ті викинути в мережу. Низько!!!

Низько також рити брудну білизну родини вбитої, ніби через це дитину вбили. Але це лірика…

Cправді на інформаційні площадки області викидаються надумані факти з метою дискредитації сім’ї загиблої та працівників поліції, а також перекручені факти.

До громадськості було доведено достатньо інформації по справі вбивства у Вишнівці, щоб люди могли оцінити її та зробити висновки.

Але для роз’яснення окремої інформації готовий провести дискут. Прошу задавайте питання у коментарях, я постараюся на всі відповісти. ” – написав Олександр Богомол на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 26 червня, у селищі Вишнівець Тернопільської області було вбито 17-річну дівчину. За підозрою у скоєнні цього злочину правоохоронці затримали 16-річного жителя сусіднього села.

One comment

  1. Пане Олександре, але в кулаці вбитої дівчини при огляді було волосся, можливо вбивці, що показала експертиза, чиє це волосся? А на рахунок фото , це не єтично і боляче рідним,но мені здається що дівчину було зґвалтовано….