П’ятниця , 19.04.2024

Рятувальники закликають бути обережними – на Тернопільщині втопився іще один чоловік

У середу, 2 серпня, о 20:40 в селі Лосяч в місцевій водоймі під час купання зник мешканець даного села, громадянин 1964 року народження.

До проведення пошукових робіт залучались фахівці Борщівської водолазно-рятувальної станції та Борщівського РВ Управління ДСНС в області.

Сьогодні, 3 серпня, тіло загиблого виявлено та піднято на поверхню, повідомляють у прес-службі головного управління ДСНС України в Тернопільській області.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про загибель хлопця і дівчини на Тернопільському озері.

У спеку, яка зараз панує на теренах нашого краю, погодні умови сприятимуть проведення відпочинку на природі.

Більшість людей в цю жарку пору рятуються від палючого сонця на берегах водойм. Та іноді відпочивальники забувають про правила безпечної поведінки на воді.

Ціною такої необачності стає їх власне життя. Це підтверджують й цифри безжальної статистики: з початку 2017 року, на водоймах Тернопільщини загинули 29 людей, серед них 6 дітей!

Управління ДСНС України у Тернопільській області звертається до всіх мешканців та гостей області: громадяни, дотримуйтесь елементарних правил безпечної поведінки. Не наражайте на небезпеку власне життя та будьте вкрай обережні відпочиваючи на водоймах!

Не купайтеся у невідомих та невизначених для цього місцях! Не дозволяйте дітям купатися без нагляду дорослих! Не заходьте у воду в нетверезому стані!

Пам’ятайте, ваша необережність та необачність, може призвести до незворотних та трагічних наслідків.

 

Відтак, рятувальники закликають тернополян бути обережними під час відпочинку на воді.