П’ятниця , 29.03.2024

Трудовий колектив визначить покарання для свого бухгалтера, яка їздила п’яною на “Ленд Крузері”

Тернополянку, яка роз’їжджала по місту напідпитку  «Ленд Крузером»  суд визнав винною у вчиненні адмінправопорушення за ст.130 КУпАП та звільнив від адмінвідповідальності.

суд ФемідаМатеріали справи про адмінправопорушення суд постановив відправити на розгляд трудового колективу, у якому жінка працює, пише “20 хвилин”.

Таке  покарання  Тернопільський  міськрайонний суд дав жінці 17 серпня. Нагадаємо, у липні Патрульна поліція повідомляла, що на вулиці Гайовій затримали нетверезу водійку.

Про те, що водій Land Cruiser був у стані алкогольного сп’яніння, повідомив на службу “102” тернополянин. Відтак через кілька хвилин інспектори розшукали транспортний засіб за орієнтуванням. Кермувальниця була добряче напідпитку.

Від проходження огляду на місці та в медичному закладі категорично відмовилася.

«Ні, освідуватися я не буду. Я вдома посварилася з чоловіком, відпустіть, я поїду», – просила патрульних жінка.

Як йдеться у постанові від 17 серпня,  жінка  вину у вчиненні адмінпорушення визнала повністю та щиро розкаялася у вчиненому, просила передати матеріали адміністративної справи на розгляд трудового колективу для застосування до неї заходів громадського впливу.

Аналогічне клопотання – про передачу матеріалів на розгляд трудового колективу, надійшло і від приватного підприємства, де працює жінка.

Доцільність застосування  таких заходів роботодавець обґрунтовав тим, що жінка працює на посаді бухгалтера, позитивно характеризується, сумлінно виконує свої обов’язки. І в її посадові обов’язки безпосередньо входить керування транспортним засобом. Суд до таких прохань жінки та роботодавця прислухався.

 

One comment

  1. Микола Мик

    Добре що обійшлось без трагічних наслідків і все таки її потрібно було покарати більш суворо а то пройде деякий час і вона знову сяде за кермо не зовсім твереза ?