Четвер , 18.04.2024

Для фанатів файного міста встановили надпис «I Love Ternopil» (ФОТО)

У Тернополі з’явилася ще одна туристична локація – надпис «I Love Ternopil», яку офіційно тернополянам та гостям міста презентували у вівторок, 1 серпня.

На офіційному відкритті був присутній міський голова Сергій Надал разом з меценатами, які подарували цей надпис місту – родинами Мариновських та Лупійчуків.

«Рік тому на сайті міської ради з’явилася одна з перших петицій тернополян, у якій вони пропонували встановити у місті надпис «Я люблю Тернопіль».

Тоді ця петиція здобула чималу підтримку, а у соціальних мережах почала вестися дискусія про те, якою мовою та на якій локації цей надпис потрібно її встановити, – каже очільник Тернополя. – Англійська – це мова, яка широко поширена у світі та, враховуючи, що цей надпис також встановлений для гостей міста, було вирішено зробити надпис англійською».

Сергій Надал подякував родинам Мариновських та Лупійчуків за подарунок місту і зазначив, що це яскравий приклад соціально відповідального бізнесу, повідомляє прес-служба Тернопільської міської ради.