П’ятниця , 29.03.2024

Завтра на Тернопільщині – День жалоби

Під час виконання службових обов’язків у зоні проведення антитерористичної операції загинув навідник кулеметного взводу військової частини А 2896 солдат Іван Строчак, житель села Криволука Чортківського району.

прапор жалобаЗгідно з розпорядженням голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни, 16 серпня 2017 року в Тернопільській області оголошено Днем жалоби.

На знак скорботи за загиблим на адміністративних будівлях органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств та закладів, державних підприємств, установ, організацій, що на території області, буде приспущений Державний Прапор України із траурною стрічкою.

Головам районних державних адміністрацій, виконавчим комітетам Бережанської, Кременецької, Тернопільської та Чортківської міських рад доручено відмінити проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань тощо.

Засобам масової інформації, що функціонують на території області, рекомендовано внести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач.