П’ятниця , 29.03.2024

Тернополянин після розлучення з дружиною серйозно захворів і потребує допомоги

36-річний Олег Бігуняк з Тернополя просить допомоги на лікування. Чоловік упродовж 16 років страждає на астму. Окрім щоденного прийому ліків, має двічі на рік проходити курс лікування. Один коштує близько 10 тис. грн.

“Я сам виховую 10-річну донечку Діану. Але маю серйозні проблеми зі здоров’ям. На нервовому ґрунті розвинулася астма. Причиною стало розлучення з дружиною. Вона нас покинула, коли донечці було 2 роки. Суд її позбавив батьківських прав. На аліменти я не подавав, не міг таке вчинити з жінкою. В неї зараз інша сім’я, четверо дітей. Їй теж не легко. Усі обов’язки з вихованням Діани лягли на мої плечі. Дуже багато допомагають мої батьки. Без них би було зовсім сутужно.

Я працюю двірником. Намагаюся дитину забезпечити всім необхідним. Але дуже дошкуляє хвороба. Задуха не дає працювати. Змушений постійно приймати ліки. Нещодавно знайшов приватну клініку, почав лікуватися і відчуваю суттєве покращення. Але грошей не вистачає. Я вперше звертаюся до людей за такою допомогою. Нехай нікого не спіткає горе і поруч завжди буде любляча родина”, – розказав Gazeta.ua Олег Бігуняк.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку – 5168 7426 0160 6845 (Олег Сергійович Бігуняк), контакти – 0(98) 500 12 06.