Четвер , 28.03.2024

У Тернопільській області від укусу бджоли помер 7-річний хлопчик

Нещастя трапилося у п’ятницю, 18 серпня, в одному із населених пунктів Шумського району.

7-річний хлопчик грався на вулиці, де його, найімовірніше, вкусила бджола. Про це дитина встигла розповісти бабусі, прибігши у паніці додому.

За словами пенсіонерки, на руках якої малюк й помер, у нього набрякли руки та обличчя. Попередня причина смерті – гостра алергічна реакція на укус бджоли, повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Інформацію про нещастя правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Тіло дитини направлено на судово-медичну експертизу.

Нагадаємо, ще один нещасний випадок того ж дня трапився у Чортківському районі – там загинув 3-річний хлопчик, на якого впала антресоль від меблевої стінки.

Цей рік вражає кількість дитячих смертей внаслідок нещасних випадків, зазначають у поліції.

“Звісно, від трагедії не застрахований ніхто, але часто біда спіткає малюків, які залишилися без належного нагляду дорослих. Відтак правоохоронці закликають батьків не легковажити безпекою дітей, не залишати їх одних, особливо в місцях, які потенційно можуть нести загрозу. Відволікшись на хвилину, потім можна все життя шкодувати про це!” – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Тернопільської області.