Четвер , 25.04.2024

Як ходить автобус до міського кладовища на Львівській

В будні дні автобус здійснює один рейс до кладовища, у вихідні – два. Розклад руху автобуса ще можна побачити на зупинці громадського транспорту на вул. Львівській.

До міського кладовища, що на Львівській трасі біля с. Довжанка, можна дістатись міським автобусом.

Про це повідомили у прес-службі міськради.

  • До міського кладовища, що біля Довжанки, у будні та вихідні курсує один автобус за маршрутом №32, – повідомили у прес-службі міськради. – Обслуговує маршрут КП «Міськавтотранс».

У суботу та неділю автобус здійснює два рейси, відповідно до розкладу руху, який розташований на зупинці на вул. Львівська. Відправляється автобус з цієї зупинки об 11. 00 та 12. 00 год., а від зупинки «Міське кладовище» у зворотньому напрямку – об 11.30 та 12.30.

  • У будні виконується один рейс, – повідомили у прес-службі міськради. – Виїзд об 11.40 год. від зупинки вул. Львівська. Окрім того, через зупинку вул. Львівська та «Довжанка» курсує багато приміських маршрутів, якими користуються тернополяни.

В управлінні транспорту, комунікацій та зв’язку міськради кажуть, що станом на 18 серпня до управління не надходило жодної скарги щодо курсування маршруту №32, пише “20 хвилин”.