Четвер , 18.04.2024

На Тернопільщині викрили і ліквідували підпільну автозаправку (ФОТО)

Понад 9 тисяч літрів скрапленого газу та 52 тисячі літрів дизельного палива вилучили податківці у приватного підприємця з Тернопільщини.

У Тернопільській області співробітники податкової міліції ліквідували незаконну автозаправку. Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на прес-службу ДФС.

“Під час операції “Акциз-2017″ було встановлено, що в одному із сіл області на території складських приміщень приватний підприємець здійснює реалізацію скрапленого газу пропан-бутан і дизельного палива без отримання необхідних дозвільних документів для цього виду діяльності і наявності документів про якість та походження товару. Крім того, під час реалізації ПММ не використовувалися реєстратори розрахункових операцій”, – йдеться в повідомленні.

Унаслідок проведених заходів із незаконного обігу було вилучено понад 9,5 тис. літрів скрапленого газу, 52,4 тис. літрів дизельного палива. Також вилучено обладнання, яке використовувалося в незаконній діяльності. Загальна вартість вилученого становить майже два мільйони гривень.

Наразі вилучене передано на відповідальне зберігання. Триває перевірка.