П’ятниця , 29.03.2024

На Тернопільщині молодий чоловік викрав у роботодавця автомобіль

Незаконне заволодіння автотранспортом чортківські поліцейські інкримінують 26-річному мешканцю району.   Молодик спокусився на «ВАЗ 2101».

Повідомлення до поліцейських надійшло від власника транспортного засобу. Чортківчанин заявив, що близько невідома особа викрала його автомобіль, який припаркував поблизу одного з торгових закладів.

Оперативними заходами працівники поліції розшукали авто злодія. Ним виявився знайомий потерпілого, житель села Мухавка.

Як з’ясували поліцейські, на кримінал, який до слова коїть не вперше, чоловіка підштовхнуло бажання помститися. В минулому судимий за крадіжку, зловмисник перебивався сезонними заробітками. У потерпілого автозлодій виконував ремонтні роботи, однак при оплаті за послуги виникла суперечка., і господар, як стверджує злодій не доплатив робітнику.

З’ясовуючи стосунки, працівник навіть надавав стусанів несправедливому роботодавцю. Однак цього було мало. Якось помітивши у райцентрі автомобіль чортківчанина, вирішив викрасти її. Сподівався у такий незаконний спосіб таки отримати решту грошей, однак розжився на чергове кримінальне провадження. Машину крадій привіз на власне подвір’я. Там за прослуховуванням музики на автомагнітолі в салоні автіки його й знайшли поліцейські. Чоловіка затримали згідно статті 208 КПК України. Йому оголошено підозру та арештовано.

Кримінальне провадження розпочато згідно статті 289 ККУ. Проводиться досудове розслідування.