П’ятниця , 26.04.2024

У Польщі зняли продовження популярного серіалу про українських заробітчанок

3 вересня Перша програма Польського ТБ почала другий сезон популярного телесеріалу «Дівчата зі Львова».

Телеглядачі полюбили пригоди чотирьох дівчат з міста Лева, які приїхали до польської столиці на заробітки, повідомляє Польське радіо. 

Перші кілька серій цього фільму телевізійна «Єдинка» (Перша програма Польського телебачення) показала восени 2015 року. Серіал зібрав тоді понад 3 мільйони 700 тисяч телеглядачів. Такого серіального успіху останніми роками не було на жодному польському телеканалі. Глядачі ще тоді дзвонили на ТБ і просили продовжувати роботу над цим телефільмом.

Нові серії також знімалася у Перемишлі, який, так би мовити, грав роль Львова, та у Варшаві. До фільму долучився популярний актор польських серіалів Цезари Жак.

Режисер Войцєх Адамчик розраховує на ще більше зацікавлення глядачів новими серіями фільму про дівчат зі Львова. «Буде багато подій, наші героїні зустрінуться з новими труднощами. Бо ж повинні бути перипетії, серіал без перипетій не існує. Дівчата різними способами долатимуть виклики», – наголошує фільмар.

Акторка Маґдалєна Врубель, яка втілилася в образ Поліни, для Telemagazyn.pl додає:

«Ми й надалі проживаємо у пана Генрика, ми перебуваємо у Варшаві. Я розвиваю свій бізнес, Оля залишається дівчиною Томека, Світлана продовжує романтичну пригоду з адвокатом, Уляна залишається скрипалькою і розвиває свою мистецьку кар’єру. Буде ціла низка романтичних, пригодницьких і кримінальних моментів».