Вівторок , 23.04.2024

8 ознак справжньої закоханості чоловіка

Кохання – річ дивна й індивідуальна. Проте є певні критерії, які дозволяють його ідентифікувати.  1. Він ініціює фізичний контакт

Йдеться не про статевий акт чи якийсь з його проявів, а про ніжні та подеколи нібито ненавмисні доторки. Він акуратно торкається до тебе, обережно поправляє твоє волосся, щоб воно не закривало твої очі, тепло обіймає тебе, ніжно вплітається своїми пальцями в твої. Не дозволяй цим невеликим жестам залишатися непоміченими: знай, вони мають значення.

Окрім цього в такі моменти чоловікові й самому приємно, коли ти реагуєш на це, або стаєш ініціатором у свою чергу.

  1. Він знаходить привід провести з тобою більше часу

Він не лягає спати допізна, розмовляючи з тобою телефоном, хоча завтра йому рано на роботу. Перед тим як відправитися додому після важкої зміни, він заїжджає до тебе, просто щоб сказати «Доброго ранку/вечора», вручити квіти й поцілувати. Як би зайнятий він не був, по-справжньому закоханий чоловік завжди знайде спосіб зустрітися з тобою, чим би йому не довелося пожертвувати.

До таких проявів уваги варто віднести розмови, зустрічі, час, проведений спільно з друзями чи рідними тощо.

  1. Йому цікаві твої інтереси

Він буде цікавитися тим, чим ти захоплюєшся, твоїми хобі та інтересами, тому що він хоче дізнатися тебе. До того ж, він хоче знати, що тобі цікаво, щоб робити більш продумані подарунки.

Досить часто буває й таке, що чоловік і сам почне займатися тим, що цікаво тобі. Це не лише дозволить зблизитися й розширити коло спільних інтересів, але й дозволить мати своєрідне підґрунтя для будування міцних стосунків. Саме тому нехтувати цим категорично не варто.

  1. Він щасливий поруч з тобою

І ти це бачиш. І це бачать інші. Його очі горять, він радіє, коли ви разом, він багато посміхається і може навіть прямо говорити тобі, що щасливий, що ти є в його житті.

У цей момент не варто ранити його та казати щось неприємне. Чоловіки, як виявляється, більш вразливі, тому образити їх – секундна справа. Підтримуй це щастя, провокуй його появу.

  1. Він говорить про майбутнє, в якому бачить і тебе

Якщо він будує плани на майбутнє разом з тобою – навіть якщо це похід на концерт, але не завтра, а через півроку, – значить він бачить вас разом. Він може планувати вашу подорож в наступному році або навіть весілля.

Проте не варто сприймати плани за обіцянки. Будувати стосунки та підтримувати їх – справа надзвичайно складна. Навіть якщо сьогодні він хоче бути з тобою, то не означає, що це бажання в нього буде через рік-два.

  1. Він хоче познайомитися з твоїми друзями та сім’єю

Він не уникає твоїх запрошень до тебе додому, не шукає виправдання і «відмазки», бо серйозно налаштований щодо тебе. Так, він може нервувати – і це нормально, адже він хоче сподобатися твоїм близьким.

До того ж, він і сам з радістю знайомить тебе з рідними та друзями. А от коли при таких зустрічах він ні на крок не відходить від тебе, тримає за руку, називає «сонечком» або «коханою» – знай, у нього до тебе найсильніші та найщиріші почуття.

  1. Він зазначає важливі події з тобою

Якщо він запрошує тебе на свята, на зустрічі з приводу його підвищення, весілля друзів, значить ти для нього важлива людина. В цьому випадку він не лише хоче показати тебе своїм колегам, друзям, рідним, а й провести з тобою час, розділити свою радість чи тривогу.

  1. Ти відчуваєш, як тобі пощастило

Поруч з люблячим чоловіком у тебе підвищується самооцінка. Це все завдяки його компліментам, його підтримці, його старанням. Не проґав його! Проте й сама не забувай робити все це у відповідь.

Христина Слота