П’ятниця , 29.03.2024

“Агропродсервіс” підтримує спортсменів, що здобувають перемоги для всієї Тернопільщини

Компанія «Агропродсервіс» відома своїми соціальними ініціативами в галузі спорту. Підтримка футбольної команди  «Агропродсервіс-ветеран» та обласного відділення Федерації кік-боксингу України дають свої результати.

Так, nернопільський кікбоксер Максим Грейцар став чемпіоном Європи. Хлопець  під час бою переміг свого суперника нокаутом.

Ще один тернопільський спортсмен Данило Рибченко на цьому ж чемпіонаті виборов срібну медаль. Про це повідомляє сайт компанії.

До слова, генеральний директор компанії «Агропродсервіс» голова обласної федерації кікбоксингу Іван Чайківський привітав спортсменів із досягненнями та вручив їм грошові нагороди.

Черговим кроком в розвитку кік-боксингу області може стати відкриття філій Федерації у районах.

Футболісти також показали вищий клас своєї майстерності. Під час розіграшу кубку України з футзалу серед команд-ветеранів «40+», команда «Агропродсервіс-ветеран» дійшла до фіналу та  впевнено обійшла команду «Динамо-Суми» з рахунком 6:1 і виграла кубок України у Першій лізі.

Команда «Агропродсервіс-ветеран» вже неодноразово показувала свій професіоналізм на різних змаганнях. Зокрема, у 2016 році команда увійшла до вісімки кращих команд всеукраїнського чемпіонату з міні-футболу, а в лютому цього року наші футболісти здобули першість у змаганнях за Кубок міського голови польского міста Плонськ. – зазначають на сайті компанії.