П’ятниця , 29.03.2024

Для розвитку та популяризації інформаційних технологій у Тернополі проведуть “Файне.ІТ”

Сфера інформаційних технологій одна з найдинамічніших у своєму розвитку. І часто, коли ти плануєш працювати в ІТ сфері, не знаєш з чого почати.

Або ти вже визначився з напрямком, який тобі подобається, але хочеш знайти людей з спільними інтересами, які б могли поділитись досвідом, або спільно знайти рішення цікавого питання.

Або ти хочеш попрацювати в команді, яка ділиться своїм досвідом і разом втілює в життя на перший погляд надскладні проекти, які в майбутньому приноситимуть людству користь.

Але всі ці речі здаються такими далекими, вони існують на інших континентах, в інших країнах, їх  можна досягнути лише через Інтернет. Та ні, ІТ росте і розвивається в нашому місті.

Для того, щоб привідкрити завісу  ІТ Тернополя 12 жовтня відбудеться Файне.ІТ –  подія присвячена розвитку та популяризації інформаційних технологій та розширенню ІТ спільноти.

На заході буде представлено такі ІТ компанії як ELEKS, Magnis, Forte groupe, eMagicOne, Crowdin, IT house, JSSolution, Leadpipe, ScalHive, Green Street, Future Processing, Unicorn Systems UA та ін.
Представники ІТ компаній розкажуть про напрямки, які вони розвивають, технології які використовують та які фахівці працюють у компаніях і що потрібно для того, щоб стати частиною ІТ команди.
А також розкажуть про курси, які планують проводити, де є можливість не лише отримати нові знання та удосконалити практичні навики, але і безпосередньо взаємодіяти з практиками ІТ сфери.

А ще на Файне.ІТ буде представлено декілька ІТ ініціатив, які гуртують біля себе професіоналів, які обмінюються досвідом і новинками ІТ світу. Також буде представлено кілька проектів, що вже сьогодні роблять кроки, щоб покращити нашу ІТ освіту. Ти можеш стати їх учасником або спробувати себе в ролі ментора.

Файне.ІТ проводиться з метою показу можливості росту і розвитку у нашому місті. Незважаючи на те що наше містечко є невеликим, все ж тут працюють як компанії, що розробляють ІТ продукт на замовлення так і продуктові ІТ компанії. Тут можна зустріти людей які вже сьогодні впроваджують технології в життя, спрощують складну роботу, зменшують кількість помилок через людський фактор у різних сферах: фінансах, медицині, освіті, бізнесі та ін.

Захід буде цікавий не лише для студентів ІТ спеціальностей університетів і коледжів, але й для школярів та людей, які задумуються про зміну професії і прагнуть розвиватися і покращувати сьогодення.

Участь у заході безкоштовна. Тому, якщо ти плануєш працювати в ІТ, прийди і познайомся, з компаніями нашого міста, курсами які планується проводити та знайди свою ІТ спільноту.

А ще тут буде багато порад як стати частиною ІТ команди.

Приходьте 12 жовтня о 16.00 в Український дім “Перемога” на Файне.ІТ.