Четвер , 25.04.2024

Збірна України у вирішальному матчі програла від команди Хорватії (ВІДЕО)

Національна збірна України з футболу вчора, 9 жовтня, провела свій заключний поєдинок групового етапу Чемпіонату світу 2018.

Підопічні Андрія Шевченка вдома приймали збірну Хорватії і поступилися з рахунком 2:0.

Збірна України доволі непогано виглядала у першому таймі. Команда більше атакувала, створила кілька небезпечних моментів біля воріт хорватів, але не вдалося їх втілити у забиті м’ячі.
Відтак, питання переможця українці відклали на другий тайм. Однак іншої думки були суперники.

У другій половині зустрічі хорвати вирівняли гру і почали періодично загрожувати воротам Андрія П’ятова.

На 62-ій хвилині Крамаріч після навісної передачі з флангу виграв верхову боротьбу та головою відправив м’яч у ворота збірної України.

А вже за 8 хвилин Крамаріч оформив дубль – йому після чудового пасу Ракітіча залишалося тільки підставити ногу, щоб забити другий м’яч у ворота П’ятова.

Після другого пропущеного м’яча футболісти збірної України так і не оговталися – до завершення матчу вони так і не змогли створити загрози біля воріт суперника, щоб спробувати забити бодай гол престижу.

У підсумку 2:0 на користь Хорватії.

У двох інших матчах групи І Ісландія вдома перемогла Косово з рахунком 2:0, а Фінляндія зіграла в нічию 1:1 зі збірною Туреччини.

Підсумкова таблиця групи І виглядає таким чином:
Ісландія – 22 очка
Хорватія – 20,
Україна – 17,
Туреччина – 15,
Фінляндія – 9,
Косово – 1.

Ісландія, як переможець групи, напряму потрапляє на фінальну частину Чемпіонату Світу, а Хорватія ще боротиметься за путівку у стикових матчах.