Четвер , 28.03.2024

У Тернополі зашкалює кількість скарг на відсутність тепла в квартирах

На сайті міської ради аж рябить в очах від кількості скарг: в місті вже тиждень як почався опалювальний сезон, а в квартирах деяких жителів Тернополя досі холодно.

“Скажіть, будь ласка, як вплинути на роботу ЖЕКу, який обслуговує вул. Чернівецьку? Цілий тиждень не можуть розвоздушити батареї, лише записують звернення. І як це скажеться на квитанціях за опалення, адже в загальному коридорі батарея тепла від вечора 22 числа”, – пише тернополянка Тетяна.

“Прошу звернути Вашу увагу на те, що по вул. 15 Квітня 7 (5 під’їзд) по стояку однокімнатних квартир досі немає тепла. Мешканці під’їзду неодноразово зверталися до ЖЕКу ПП “Сонячне”, але там відповіді не дають, тільки реєструють звернення і все. Жильці 27.10 приносили письмове звернення яке в приймальні відмовились прийняти і офіційної відповіді не дали? чому його не приймають. На даний момент у квартирах 12-14 градусів тепла. Ми опалюємо газом та електричними обігрівачами. Просимо дати відповідь: Коли ми нарешті отримаємо тепло у наші квартири???? ” – це вже допис пані Віри.

“На Миру 5 опалення включили 23 жовтня в обід. Але я проживаю на першому поверсі і в мене були ледь теплі батареї в понеділок, і в четвер, і п’ятницю зранку і ввечері, а в інші дні в мене батареї зовсім були холодні цілодобово. У зв’язку з поганою подачею теплопостачання я змушена квартиру прогрівати електроприладами. Я дзвонила в ЖЕК, вони сказали, що батареї розвоздушили. І дзвонила на гарячу лінію, сказали, вирішать питання, але результату ніякого. А в тепломережі взагалі сказали, що поки вода по батареях з останнього поверху дійде до першого, то охолоне. То скажіть, будь ласка, за що я маю платити кошти за опалення, якого немає. Прошу вас вплинути на ситуацію, щоб нарешті почали надавати якісно послуги”, – скарга від пані Світлани.

“Коли буде тепло по вул. Симоненка 2/106? ” – запитує користувач з ніком “Людина”.

“Не гріють батереї по вул. Чалдаєва 6/107, звернення до ЖЕКу ПП “Люкс” не має результату. Спускають воду, через дві години батереї холодні, взагалі ця ситуація повторюється кожної зими. Чому в одному під’їзді “жара”, що вікна відкривають, а в іншому взагалі не гріють батереї, прошу розглянути питання” – пише пані Леся.

А у вас в квартирах тепло?

Джерело: “0352”.