П’ятниця , 19.04.2024

6 голів, 12 жовтих карток – “Нива” і “Прикарпаття” влаштували справжній бій

У суботу, 7 жовтня, тернопільська “Нива” у Вишнівці в рамках 15-го туру чемпіонату другої ліги приймала івано-франківське “Прикарпаття”. Матч завершився бойовою нічиєю – 3:3.

Тернополяни тричі виходили вперед, однак гостям тричі вдавалося зрівнювати рахунок.

Команди жваво розпочали поєдинок і уже на 5-ій хвилині Богдан Слоневський відкрив рахунок – гравець “Ниви” влучно виконав штрафний удар.

Але радість тернополян була недовгою. На 9-ій хвилині Ігор Худоб’як головою замкнув навісну передачу і зрівняв рахунок – 1:1.

Далі гра трішки заспокоїлася і пожвавлення відбулося лише наприкінці першого тайму.

На 45-ій хвилині Литовченко забив так званий гол у роздягальню – команди пішли на перерву за рахунку 2:1 на користь “Ниви”.

Через десять хвилин після початку другого тайму гостям знову вдалося відігратися. Прошак потужно пробив, м’яч зрикошетив і від голови захисника тернополян залетів у ворота – 2:2.

Далі стало ще цікавіше. На 65-ій хвилині капітан “Прикарпаття” Боришкевич отримав друге попередження та був вилучений з поля.

Відтак, “Нива” отримала чисельну перевагу і відразу ж взялася її реалізовувати. Тернополяни створили кілька небезпечних моментів біля воріт суперника і на 73-ій хвилині заробили пенальті, яке успішно реалізував Слоневський – 3:2.

Здавалося б, перемога уже близько, однак з цим не згідні були футболісти “Прикарпаття”. Івано-франківці проявили характер і на останніх хвилинах таки зрівняли рахунок. На 87-ій хвилині Приймак головою забиває третій м’яч у ворота тернополян – 3:3 і це остаточний рахунок зустрічі.

Слід зауважити, що впродовж матчу у безкомпромісній боротьбі обидві команди напрацювали ще й на 12 жовтих карток.

Після цього матчу “Нива” набрала 23 очки і наразі впевнено тримається на третьому місці у турнірній таблиці. Але й покращити своє турнірне становище наразі у тернополян перспектив немає. Івано-франківське “Прикарпаття” іде на другому місці, на 9 очок випереджаючи тернопільську “Ниву”.