Середа , 17.04.2024

Тернополянка втратила роботу і тепер не може прогодувати 10 собак

Чужої біди не буває. Тернополянка має 10 собак, сама прогодувати всіх не може. Тому просить небайдужих допомогти.

“Так іноді буває, коли ми намагаємось самотужки подолати свої проблеми, а вони набирають обертів, як снігова куля і ми вже безпорадні перед ними. Так сталось з однією жінкою, яка через добре серце опинилась в скрутному становищі. Якось вранці на своєму подвір’ї вона побачила собаку, пошкодувала, накормила, а та за кілька днів віддячила цуценятами. А далі до болю знайома ситуація: хлопчиків роздали, дівчатка залишились… Потім разом з односельчанами знайшли коробку з цуценятами: “Ти візьми, а ми допомагатимемо, ” – обіцяли люди … І знову дівчатка залишились … На разі у жінки 10 собак: дві дорослі, 3 – майже по рокові, 5 – піврічних”, – пише у Фейсбуці волонтер Алла Ляпандра.

Через собак жінка втратила роботу (робота потребує тривалої відсутності дома, а залишити собак нема на кого. Крізь сльози жінка благає про допомогти прилаштувати хоча б когось Але найстрашніше, що жінка уже не в змозі прогодувати таку кількість тварин.

“Тому дуже прошу усіх небайдужих допомогти зібрати харчі для цих собачок: крупи, макарони, печиво типу “Марія”, сухий корм, м’ясні консерви, м’ясні продукти (субпродукти, курячі шиї тощо) Десь на початку наступного тижня ми плануємо відвести передачу, будь ласка, не залишайтесь байдужими”, – пише вона.

Продукти можна приносити у Крамничку для тварин, що на Рєпіна 18 та ювелірну майстерню, що на Лесі Українки 4 (ресторан Рандеву), ринок 15 Квітня торгове місце 206, або за домовленістю. Довідки за тел. 068 445 24 46.