П’ятниця , 29.03.2024

Тернопільська облрада не бачить нічого крамольного у поведінці Олександра Башти

Сьогодні, 24 листопада, на розгляд сесії Тернопільської облради було винесено питання про покарання для Олександра Башти, який нещодавно “відзначився” бійкою із патрульними поліцейськими.

Зокрема, депутат від “Самопомочі” Віталій Фидрин запропонував призначити покарання для Олександра Башти у вигляді заборони виступів під час сесії.

Покарання хоч і доволі м’яке, але і воно не знайшло підтримки серед депутатського корпусу. Більшість депутатів не проголосували за це рішення.

Окрім того під час голосування Олександра Башта піднявся до президії та забрав  мікрофон із карткою у заступника голови облради Любомира Крупи, який перед цим критикував свободівця.

Щоправда, Крупа стерпів цю витівку і до якогось серйознішого конфлікту на сесії не дійшло.

Читайте також:
У Тернополі депутат облради травмував жінку-поліцейську і тягав її за волосся (ВІДЕО)
“Башту травмували сльозогінним газом”, – ВО “Свобода” виклала свою позицію

3 коментарі

  1. Микола Мик

    Як така людина може бути депутатом? Ні культури ні виховання,адже депутат має бути у всьому взірцем! А він скористався своїм правом депутата побив дітей-поліцейських,замість того щоб культурно пояснити свої претензії до них. Сором дивитись на відео і його поведінку!Якщо депутати обласної ради вважають його поведінку правильною-то це жах!

  2. депутати не вважають його поведінку правильною. вони просто не хочуть звертати на це увагу, що в принципі теж непарвильно з їхнього боку.

  3. Катерина

    Суки. І цим все сказано.