Четвер , 18.04.2024

“Шахтар” у Лізі Чемпіонів зазнав розгромної поразки від “Наполі” (ВІДЕО)

У вівторок, 21 листопада, донецький “Шахтар” провів свій ключовий поєдинок у груповому етапі Ліги Чемпіонів.

В рамках 5-го туру гірники виступали в гостях проти італійського “Наполі”.

Нічия у цьому поєдинку дозволила б донеччанам достроково забезпечити собі вихід у плей-офф Ліги Чемпіонів. Але не судилося…

Донеччани поступилися з рахунком 3:0. Усі три м’ячі італійці забили у другому таймі.

На 56-ій хвилині Ілсіньє блискучим дальнім ударом поцілив у праву дев’ятку і таким чином відкрив рахунок у матчі.

“Шахтар” намагався відіграти пропущений м’яч, однак в останній десятихвилинці матчу господарі поля розставили усі крапки над “і”.

На 81-ій хвилині Зелінські зіграв в стінку з Мартенсом і забив другий гол. А вже за дві хвилини відзначився і Мартенс, довівши рахунок до розгромного.

3:0 і після цієї поразки шанси “Шахтаря” на вихід із групи серйозно похитнулися. Тепер для виходу у весняну стадію турніру італійцям в останньому турі треба перемогти команду, яка у цьому груповому етапі ще не здобула жодного очка. А гірникам у заключному домашньому матчі потрібно зіграти бодай в нічию з “Манчестер Сіті”, який поки що не втратив жодного очка. І в кого складніше завдання, у “Шахтаря” чи “Наполі” – доволі риторичне запитання.

Нагадаємо, після 5-турів турнірне становище команд у групі F виглядає таким чином: “Манчестер Сіті” – 15 очок, “Шахтар” – 9 очок, “Наполі” – 6 очок, “Фейєнорд” – 0 очок.