П’ятниця , 19.04.2024

Вакансії тижня у Тернополі: є зарплати – 56000, а є і 2800 грн

Роботи у Тернополі вистачить усім хто хоче працювати вдома. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій.

Журналісти “20 хвилин” проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

– За останні декілька років в місті спостерігається динаміка до збільшення кількісті пропозицій на робітничі професії, – коментує працівник місцевого рекрутингового агентства Лілія Прокопів. –  Разом з ти в Тернополі, все менше і менше кваліфікованих працівників. Все тому, що у сусідніх країнах умови працевлаштування для іноземців спрощують, а рівень зарплати збільшують.

Фахівець пояснює це тим, що в Східній Європі утворився вакум  кваліфікованих спеціалістів. Як результат, тамтешні роботодавці створюють комфортні умови, аби наші фахівці до них їхали на роботу.

На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи. На www.work.ua цього тижня актуально 824 вакансії, а на www.rabota.ua – 683.

Найбільш оплачуваними є наступні професії: водій-далекобійник, перекладач та керівник фінансової служби. Найменш оплачувані – системний адміністратор та продавець чаю і кави.


Водій-далекобійник по Європі
56 000 грн.

ТОВ “Full-Time | Immigration company” окремо працююча компанія, яка входить до складу ТОВ “WorkCentr” потрібен водій категорії С-Е в німецьку транспортну компанію.
Вимоги до кандидата: досвід мінімум 1 рік на категорії С, якщо є і Е – теж добре.
Умови роботи: Машини Євро-5,6. Переважно Scania, є ще Iveco. Напрямки їзди – Німеччина, Бельгія, Нідерланди, Франція, Італія, Іспанія, Данія, Швейцарія.


Перекладач онлайн-чату
25 000 грн – зарплата

Happy Forever міжнародне шлюбне агенство запрошує на роботу молодих людей на посаду перекладача онлайн-чату.
Умови роботи: робота в дома або в офісі, згідно з узгодженим графіком (графік обмовляється індивідуально).



Водій-далекобійник

22 000 грн – зарплата
ФОП Швець В.О. потрібен водій-далекобійник.
Вимоги до кандидата: досвід роботи, закордонний паспорт, категорія С Е, чесність, відповідальність тощо.


Менеджер із збуту
20 000 грн – зарплата

ТОВ “Лукачі” потрібен менеджер зі збуту.
Вимоги до кандидата: проживання у м. Тернопіль, наявність власного автомобіля, вища освіта, відповідальність, цілеспрямованість, стресостійкість, організаторські здібності.


Керівник фінансової служби
20 000 грн – зарплата

Офіційний представник американської компанії Wood-Mizer в Україні, компанія «Мост-Україна» оголосила конкурс на посаду керівника фінансової служби.
Вимоги до кандидата: знання 1с — 8 версія; досвід роботи за напрямком фінанси, аналітика, бюджетування від трьох років; бажано досвід роботи на керівних посадах;вища освіта — економічна тощо.


Регіональний директор
17 000 грн – зарплата

Мережі магазинів “Рукавичка” потрібен регіональний директор.
Вимоги до кандидата: вища освіта; досвід роботи в торгівельній мережі на керівній посаді від 3-х років; досвід управління персоналом; знання нормативно-правових актів з державного регулювання функціонування підприємств торгівлі тощо.


Консультант з вирощування свиней
15 000 грн – зарплата

ТОВ “Д-Мікс Україна” запрошує на роботу консультант з вирощування свиней.
Вимоги до кандидатів: досвід роботи в аналогічній сфері; вища або середня професійна освіта за спеціальностями «Ветеринар» чи «Зоотехнік»; знання основ фізіології травлення у свиней тощо.


Шеф-кухар
15 000 грн – зарплата

“Тернопільський м’ясокомбінат” запрошує на роботу шеф-кухаря.
Вимоги до кандидата: підбір персоналу їдальні, організація роботи та навчання персоналу, налагодження та контроль всіх виробничих процесів, розробка та калькуляція меню тощо.


Менеджер з продажу
15 000 грн – зарплата

ASG потрібен менеджер з продажу автозапчастини та паливно-мастильних матеріалів.
Вимоги до кандидата: повна вища освіта (магістр, спеціаліст). Висока організованість та працездатність. Стаж роботи за професією не менше 2 років. Власне авто обов’язково тощо.


Водія категорії C/E по Україні
15 000 грн – зарплата

ФОП Ревуцький І.С.потрібен водій категорії C/E по Україні на DAF, Volvo, (причіп борт-штора).
Умови роботи: постійна робота, кругорейс на Дніпро, субота-неділя в Тернополі.


Супервайзер
14 000 грн – зарплата

ТМ “Illa” потрібен супервайзер.
Вимоги до кандидата: досвід роботи в сфері продаж — від 1 року, вміння працювати в команді, вміння керувати підлеглими, знання техніки продаж тощо.


Водій-інкасатор-охоронець
11 250 грн – зарплата

“ПриватБанк” потрібен водій-інкасатор-охоронець
Вимоги до кандидата: середня технічна, вища освіта. Наявність водійського стажу не менше ніж 3 роки, категорія В. Дійсна медична довідка водія тощо.


Продавець в ювелірний магазин
10 000 грн – зарплата
Всеукраїнська мережа ювелірних магазинів «KSD Aurum» відкрила вакансію продавця-консультанта.
Вимоги до кандидата: бажано вища освіта; грамотна мова, вміння вести переговори і переконувати, працювати із запереченнями; досвід роботи в сфері активних продажів вітається; впевнений користувач ПК тощо.


Водій-експедитор
7 800 грн – зарплата

ТзОВ “Тропік” займається імпортом фруктів та овочів з країн Європи і світу з подальшим продажем в Україні, а також експортом в сусідні країни, запрошує на роботу водіїя-експедитора
Вимоги до кандидата: наявність посвідчення водія кат. С, д/р від 6 місяців, знання міста та області, порядність, комунікабельність, відповідальність, активність, старанність тощо.


Продавець-консультант
7 000 грн – зарплата

Мережа магазинів “Світ матраців” запрошує на роботу продавців-консультантів матраців і ліжок.
Вимоги до кандидата: хлопець / дівчина у віці 20−35 років, освіта не нижче середньої, бажано мати досвід роботи в роздрібних мережах.


Вантажник
4 500 грн – зарплата

ТОВ “Метиз Капітал” потрібен вантажник/фасувальник.
Вимоги до кандидата: без шкідливих звичок, бажання працювати.


Системний адміністратор
3 200 грн – зарплата

ГО “Спілка освітян Тернопільщини” потрібен системний адміністратор.
Вимоги до кандидата: акуратність, працьовитість, бажання вчитись і розвиватись.


Продавець чаю та кави
2 800 грн – зарплата

В магазин “Чай та Кава” потрібен продавець.
Вимоги до кандидата: молода приємна жінка.