Четвер , 28.03.2024

Огляд вакансій у Тернополі: Роботи багато, а зарплати невеликі

За тиждень сайт для пошуку роботи «Rabota.ua» пропонує у Тернополі 332 вакансій. За місяць ця кількість практично подвоюється, адже роботодавці шукали 685 працівників.

Так, для менеджерів середньої ланки є 23 вакансії. Потрібні бухгалтери, керівник будівельного напрямку. «Ощадбанк» шукає начальника відділу реструктуризації заборгованості.

Також потрібні завідуючі складом, заробітна плата 10 тисяч гривень, керуючі магазинами торгової мережі на Тернопільському м’ясокомбінаті, зарплата – 15 тисяч гривень.

Шукають менеджерів мережі продажу лотерей, головних інженерів, шеф-кухарів. Для останніх пропонують заробіток 15 тисяч гривень у місяць. «Укрпошта» шукає керівника Центру управління персоналом.

Для старших спеціалістів є 14 пропозицій. Зокрема, Тернопільський м’ясокомбінат шукає інженера по парових котлах. У «Сільпо» потрібен заступник керуючого магазином. Шукають також супервайзерів, адміністраторів торговельного залу. Зарплата в середньому 5 500 грн. Знову ж таки «Ощадбанк» пропонує роботу для завідувача сектору торгового еквайрінгу відділу платіжних карток та завідувача сектору організації продажів мікро, малого та середнього бізнесу. ТОВ «Українське морозиво» шукає шеф-кондитера і пропонує зарплату у розмірі 7 тис. грн. А от Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія потребує завідувача відділу та провідних фахівців відділу визначення посівних якостей насіння. Утім, поатити за таку роботу хоче мінімальну зарплату – 3200 грн.

Для спеціалістів у Тернополі є близько 100 вакансій. Роботодавці шукають і медичних працівників, і персональних фінансових консультантів, і менеджерів з продажів, і старших касирів у відділення банку, і інженерів-механіків, і лікарів-ортопедів, і модельєрів, і менеджерів по роботі з бізнес-клієнтами.

Також є вакансії для торгових представників з авто – зарплата 10 тис. грн., для бухгалтерів-касирів – зарплата 4 500 грн., регіональних представників консультантів ВРХ, зоотехніків, ветлікарів – зарплата 20 тис. грн., юристконсультантів на підприємстві «Миронівський Хлібопродукт» – зарплата 20 тис. грн., викладачів англійської мови – зарплата 12 тис. грн.

Понад 90 пропозицій для спеціалістів початкового рівня. Є робота для медсестер із заробітною платою 4 800 грн., старших контролер-касирів, хол-менеджерів відділення банку, операторів-консультантів книжкового магазину (call-центр) із зарплатою 4 400 грн., контакт-менеджерів транспортної компанії (call-центр) із зарплатою 4 тис. грн., провізорів-фармацевтів, технологів, веб-дизайнерів, товарознавців, операторів поштового відділення тощо.

Що ж стосується робочих спеціальностей, то в місті пропонують понад 100 вакансій. Зокрема, шукають водіїв категорії В та С – зарплата 4500 грн., сервісних інженерів по ремонту і обслуговуванню сільськогосподарської техніки – зарплата 10 тис. грн., операторів харчової лінії, водіїв-навантажувачів, завідувача спецій, офіціантів.

Для останніх пропонують зарплату 4 тис. грн. Дуже багато вакансій є на Тернопільському м’ясокомбінаті – для формувальника ковбасних виробів, фаршоскладача, жилувальника, обвалювальника м’яса, слюсара з ремонту електро устаткування, оператора-механіка, фасувальника тощо.

Потрібні також заправники на заправку «ОККО». Є робота й для продавців продовольчих товарів – зарплата 4 400 грн., консультантів декоративної косметики в магазині «Єва» – зарплата 4 тис. грн., операторів ЧПУ (столярний станок) – зарплата 10 тис. грн.

Для тих, хто хоче займатися віддаленою роботою є 4 вакансії – викладач англійської мови (з/п 12 тис. грн.), спеціаліст по роботі з проблемною заборгованістю, WEB-розробчик та покоївка в Буковель.

Хто, шукає роботу на неповну зайнятість, наразі є 11 пропозицій – продавець-консультант (з/п 3 500 грн.), фінансовий консультант, регіональний представник ОКУ (з/п 3 500 грн.), вчитель англійської мови в дитячий клуб (з/п 5 тис. грн.), прибиральниця (з/п 2 500 грн.), менеджер із розвитку проектів (4 тис. грн.) тощо.

Матеріал підготовлено на основі сайту для пошуку роботи «Rabota.ua».