П’ятниця , 19.04.2024

Тернополяни просять владу встановити світлофор на вулиці, яка «обросла» смертями людей

Про аварії на вулиці Микулинецькій чуємо надто часто. Смертельні випадки, на жаль, також трапляються нерідко.

Тернополяни вимагають встановити пішохідний перехід чи світлофор на трасі. Таку петицію вони залишили на офіційному ресурсі міськради.

“Хочу підняти питання про перенесення пішохідного переходу або встановлення світлофора, що знаходиться на вул.Микулинецька, а саме біля авторинку, де 17.11.2017 р. сталося чергове ДТП, на щастя без трагічних наслідків. Якщо можна так сказати «жінці пощастило», вона залишилась живою, хоча і пролежала на землі близько 15хвилин без жодного руху.

Прошу владу, та людей звернути на це питання увагу, оскільки ця частина нашого міста яку ми усі називаємо «Березовиця» активно розвивається, і по роботі, чи по інших справах там буває напевне більша половина нашого міста, та цією важливою артерією щодня проїжджає безліч автомобілів, які прямують у наше місто, чи просто проїжджають транзитом. А про кількість людей та автомобілів, які там знаходяться кожну суботу або неділю на авто та пташиному ринках знає кожен Тернополянин, та житель області.

Пропоную облаштувати регульоване перехрестя, яке б з’єднувало авторинок із новим приватним сектором де виділили землю учасникам АТО, та проводиться зараз активне будівництво, навпроти нього(авторинку) і перенести на це перехрестя регульовані пішохідні переходи, запобігти новим жертвам та покаліченим долям людей які щоденно там проходять, або проїжджають!!!” – пише Павло Мороз.