Субота , 20.04.2024

У Польщі жорстоко вбили громадянина України

Поліція підозрює у вбивстві співгромадян жертви.

У Гданську, Польща, помер громадянин України, на якого напали з ножем на автобусній зупинці, завдавши йому чотири удари ножем у живіт, повідомляє СВІТUA з посиланням на lb.ua.

За різними даними загиблому було 35 або 49 років.

Трагічна подія сталася 1 листопада близько 19-ї години за київським часом на  Тракті Святого Войцєха у мікрорайоні Липці, неподалік від Південної об’їзної дороги.

За неофіційною інформацією, є дві версії події. Згідно з першою, на зупинці стояло троє чоловіків, які, ймовірно, посварилися. Потім один з них витягнув ніж і завдав смертельних поранень іншому. Після цього злочинець зник.

За іншою версією, до чоловіка, який йшов по вулиці, підбіг інший та кілька разів ударив його ножем. Незважаючи на спроби реанімувати чоловіка, він помер.

Поліція організувала план перехоплення. Як повідомляє портал nashapolsha.com.ua, місцева поліція вже затримала чотирьох підозрюваних. Це чоловіки у віці 25-49 років. Усі вони – громадяни України. На момент затримання усі були у нетверезому стані.

“Правоохоронці встановлюють, чи серед затриманих є вбивця. Усі четверо взяті під варту”, — повідомляє Каріна Камінська з ґданської поліції.

Слідство триває, правоохоронці не виключають чергових затримань.

Читайте також:
У Польщі на будівництві загинув український заробітчанин