Середа , 24.04.2024

У Тернополі офіційно представили нового обласного військового комісара

У Тернопільському обласному військкоматі командувач військ оперативного командування “Захід” генерал – майор ПАВЛЮК О. О. представив полковника НЕЧЕПОРУКА Леоніда Володимировича, який наказом Міністра оборони призначений військовим комісаром Тернопільського облвійськкомату.

Представлення відбулося в присутності голови Тернопільської ОДА, мера м. Тернопіль та керівників силових структур області, повідомляють у Фейсбуці на сторінці обласного військкомату.

За словами голови Тернопільської державної адміністрації Степана БАРНИ, добрим знаком стало призначення на таку важливу посаду нашого земляка, який родом з села Котюжини Збаразького району.

Серед основних поставлених завдань полковник НЕЧЕПОРУК Л. В. виділив відбір на військову службу за контрактом, участь у доборі резервістів для проходження служби у резерві, забезпечення проведення призову на строкову військову службу, а також періодичне забезпечення призову офіцерів, відповідно до наказу Міністра оборони України, забезпечення проведення зборових заходів у військових частинах, які проходять бойове відновлення боєздатності та бойове злагодження.

Важливими напрямками роботи також назвав забезпечення соціального захисту військовослужбовців, пенсіонерів, ветеранів і членів їхніх сімей.

Читайте також:
У Тернополі призначили нового комісара обласного військкомату