П’ятниця , 19.04.2024

На Тернопільщині завершується відновлення Теребовлянської військової частини

Відповідно до стратегії розвитку Тернопільської області та за ініціативою голови обласної державної адміністрації Степана Барни на Тернопільщині продовжується відновлення військових частин.

Сьогодні робота над цим триває у Чорткові та Тернополі. На завершальному етапі – будівельні та ремонтні роботи у Теребовлянській військовій частині. Там, після здачі об’єкта в експлуатацію, можна буде розмістити близько двох тисяч військовослужбовців.

У вівторок, 5 грудня, під час відкриття контрольно-пропускного пункту у Теребовлянській в/ч очільник Тернопільщини Степан Барна вкотре оглянув, як виконуються будівельні роботи в приміщенні казарми. Зроблено там уже чимало й підрядники запевняють: якщо не виникне затримки з необхідними для ремонту та облаштування матеріалами, то постараються здати об’єкт якнайшвидше, щоб військовослужбовці, які наразі проживають на території частини, перебували у значно зручніших та комфортніших умовах.

Надалі у планах – реконструкція та ремонт їдальні.

Нагадаємо, КПП у Теребовлянській в/ч відкрили за ініціативою керівництва Теребовлянського району й голови Теребовлянської РДА Юрія Ништи. Також завдяки районній владі повністю огородили територію частини.