Четвер , 28.03.2024

Свято наближається: до Тернополя завітав Санта-Клаус на величезній вантажівці “Кока-Коли” (ФОТО)

Незвичайний караван із Сантою, його помічниками та водієм Новорічного траку «Кока-Кола», який вже місяць їздить містами України різдвяним туром, 26 грудня завітав і до Тернополя.

Величезна червона вантажівка «Кока-коли» припаркувалася неподалік пам’ятника Соломії Крушельницькії.

Гості чарівного траку безкоштовно роздавали тернополянам «Кока-Колу» та браслети від цього бренду.

Незвичайна вантажівка, яку жителям міста було видно й чути здалеку завдяки яскравій підсвітці та мелодії «Свято наближається», так і приваблювала тернополян.

Маленькі, дорослі, старші мешканці охоче фотографувалися із Сантою, його друзями, а червона фура цього вечора стала в Файному місті головною фотозоною, пише сайт “Тернополяни”.

— Це моя фура, за кермом я давно, а в інший час займаюсь вантажоперевезеннями. Водієм саме Новорічного траку «Кока-Кола»  працюю вперше. Звичайно, робота незвична, але подобається. Цей транспорт буквально за одну ніч переобладнали в святковий. Звичайно, часто люди просяться до мене в кабіну, я завжди дозволяю в ній сфотографуватися. Тільки покерувати нікому не довіряю— поділився водій Новорічного траку Володимир Куніцкий, додавши, що наразі незвичайний транспорт попрямує у сторону Києва.