Четвер , 28.03.2024

Тернопільських батьків не на жарт розгнівали директори шкіл

Директори тернопільських шкіл зобов’язали усіх батьків принести довідки про місце реєстрації дітей. Ці довідки повинен видавати ЖЕК. Батьки обурюються і не розуміють для чого це потрібно дирекції. Ніхто не показує їм відповідний наказ.

На цю тему у “Фейсбуці” розпочалась ціла дискусія.

“Вчителі розносять директорський наказ: “Шановні батьки, принесіть довідку про реєстрацію дитини з ЖКГ. Це на усі школи прийшов наказ із Міністерства освіти! Довідка про реєстрацію дитини обов’язкова для усіх учнів, візьміть її зараз! ”
Це тільки мені цікаво : де цей наказ з міністерства, бо вчителям цей таємний документ ДИРЕКТОР ШКОЛИ не показують? Прошу про ліньк на наказ або долучіть в пост, будь ласка, компетентну особу. Пост написаний в рамках страхітливої програми: “Тато тебе до директора!” – написав Ярослав Колодій.

У коментарях люди обурюються.

Скажiть будь ласка, хоч одного директора школи посадили за те що збирають незаконно грошi в школах з батькiв, за якiсь збирання незрозумiлих довiдок якi належать до персональних даних, за те що займаються не тим чим належить директоровi школи.За махiнацii з ремонтами. Теперiшнi директори шкiл то велика рiзниця мiж тими, коли вчились ми” – пишуть тернополяни.

А дописувачка ФБ Катя Кондратюк опублікувала фото самого наказу. Який виданий не Міносвіти, а управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради.

2 коментарі

  1. Я особисто б задушив директорку школи в якій вчиться Мій син. Задовбали гроші вимагати, без чеків на що пішло, без будь яких звітів, просто в руки, ще й через ці батьківські комітети в яких тупорилі мамаші у всьому підчиняються директорці

  2. Там усе просто, за довідку в ЖКК треб заплатити. А кому підуть ці гроші, здогадалися?